Éjszakai áram

 
 

Talán a legfontosabb tulajdonsága az éjszakai áramnak, hogy szinte féláron van a nappali áramhoz képest! Ez jelentős fegyvertény. Ezért is használjuk széleskörben a villanybojlerek vízmelegítésére.

A vezérelt villanyóra bekötése, minden esetben regisztrált villanyszerelő szakmunkáját és ügyintézését igényli. Forduljon hozzám bizalommal: Polgár Károly - regisztrált villanyszerelő - Tel: 20/ 982 4000

Ha ipari áram, az az 3 fázisú áram van már bekötve az ingatlanra, akkor biztosan külön mérőszekrényt kap a vezérelt, éjszakai áram . Az éjszakai áram igénytől ( pl. 16A, 20A, 25A, 32A ) függően, és a meglévő nappali áramigény, és a meglévő vezeték keresztmetszet alapján dől el, hogy szükséges-e az új bejövő méretlen fővezeték cseréje,

Ha 1 fázis nappali van bekötve az ingatlanhoz, akkor a szabványosítással egy időben, célszerű a nappeli áramát is megnövelni 32A-re, mert eddig az áramszolgáltató felé ez ingyenes. Új, dupla funkciós, szabványos mérőhely szekrényt kell felszerelni, az éjszakai árammal közösen.

A különböző áramszolgáltatói területeken, mint E.ON, és ELMŰ Éjszakai áram, NKM, más szabályok alapján kell kiépíteni a rendszert. Jelentős részben hasonló, de apróságokban, még is eltérő megoldásokat kell alkalmazni a szerelés, és dokumentációk során.

A vezérelt méréssel naponta legalább 8 órára biztosítunk villamos energiát, előre nem meghatározott időszakokban. A vezérelt mérő egy olyan takarékos megoldás, amellyel kedvezőbb áron üzemeltetheti azokat az elektromos berendezéseit, amelyek nem igényelnek folyamatos áramellátást.

B alap: Vezérelt csatlakozási ponttal rendelkező fogyasztóknak, hőtárolós berendezések kedvező árú üzemeltetéséhez. A "B alap" árszabás az "A1" vagy "A2" árszabás mellé választható, az elszámolás éves leolvasás alapján történik. A tarifán naponta 8 óra működési időben vételezhet, amiből 4-6 óra csúcson kívüli időszakra esik (és a legrövidebb kapcsolási idő sem lehet kevesebb 15 percnél).

Az éjszakai áram bekötése mellett párhuzamosan történik a az áramszolgáltató felé benyújtandó iratok, adatok, dokumentumok ügyintézése is, melyet én teljeskörűleg elvégzek. Önnek nem kell az áramszolgáltatónál intézkednie, én ezt is elvégzem.

A felméréskor kiderül, hogy mire lesz szükség a bekötéshez, és pontosan mennyibe fog kerülni, és mennyi idő alatt tudom elvégezni a szerelési munkákat. Gyorsan, hatékonyan, rövid határidővel dolgozom. Hívjon bizalommal: Polgár Károly regisztrált villanyszerelő, Tel.: 0620/ 982 4000


Tel.: +3620/ 982 4000

Éjszakai áram Teljesítmény bővítés

Éjszakai áram Teljesítmény bővítés információkérés

Kérem adja meg a nevét:


Kérem adja meg a telefonszámát:


Kérem adja meg az e-mail címét:


Melyik településen szeretné a teljesítmény bővítést?


Kérjük, válasszon a lehetőségek közül:További információk, kérések, kérdések:


Kérem írja be számmal az ellenőrző kódot:
( negyvenöt )vissza az elejére
Teljesítmény bővítés | Partnerek | Kapcsolatok
 
  Copyright 2019 teljesitmenybovites.hu - Minden jog fenntartva!